Podobne zasoby

Zaznacz/odznacz wszystkie na stronie
Widok
Przykładowy chromatogram z analizy biogazu wytworzonego w czasie fermentacji in vitro w treści żwacza krowy – wynik 5

Ewa Pecka-Kiełb, Dorota Miśta, Andrzej Zachwieja, analiza chemiczna, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk weterynaryjnych (2011)

Wpływ zastosowania kiszonki z sorgo odmiany cukrowej na poziom produkcji metanu w treści żwacza krów – fermentacja in vitro 24 h. Chromatogram z GC firmy Agilent Technologies, USA 7890A - wynik 1

Ewa Pecka-Kiełb, Dorota Miśta, Bożena Króliczewska, Józef Sowiński, Andrzej Zachwieja, Barbara Król, Maja Słupczyńska, analiza chemiczna, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk weterynaryjnych (2011)

Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu Nr 159. Melioracja XXIX

Jerzy Kowalski, Julian Wołoszyn, Antoni Miler, Tadeusz Molski, Ireneusz Kajewski, Ireneusz Sienkiel, Zbigniew Janiak, Stanisław Mazij, Krzysztof Parylak, Jerzy Sobota, Stanisław Boczarski, Alicja Pac-Pomarnacka, Jan Kempiński, Stanisław Czaban, Andrzej Drabiński, Jan Szymański, Józef Sasik, Elżebieta Musiał, Marian Rojek, Leszek Kuchar, Donat Dejas, Jan Medyk, Friedrich-Karl Wit, Gernot Elftmann, Urlich Blosse, Andreas Konschall, Michael Hembus, Siegfried Neumann, czasopismo, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / ochrona i kształtowanie środowiska (2011)

Przykładowy chromatogram z analizy lotnych kwasów tłuszczowych w płynie żwaczowym krowy – wynik 5

Ewa Pecka-Kiełb, Dorota Miśta, Andrzej Zachwieja, analiza chemiczna, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk weterynaryjnych (2011)

Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Rolniczej we Wrocławiu Nr 56. Melioracja IX

Jerzy Lipanowicz, Czesław Opaliński, Władysław Szklarz, Józef Makowiecki, Władysław Nadwyczawski, Józef Boćko, Ludwika Jankiewicz, Tomasz Barbacki, Adam Szpindor, Jan Anweiler, Stanisław Bezdek, Jacek Fuliński, Bolesław Broś, Jacek Stróżecki, Stanisław Mazij, Jerzy Kowalski, Marian Horawski, Stanisław Kostrzewa, Bonifacy Łykowski, czasopismo, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / ochrona i kształtowanie środowiska (2011)

Wpływ zastosowania kiszonki z sorgo odmiany ziarnowej na poziom oraz profil lotnych kwasów tłuszczowych w treści żwacza krów – fermentacja in vitro 24 h. Chromatogram z GC firmy Agilent Technologies, USA 7890A - wynik 3

Ewa Pecka-Kiełb, Dorota Miśta, Bożena Króliczewska, Józef Sowiński, Andrzej Zachwieja, Barbara Król, Maja Słupczyńska, analiza chemiczna, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk weterynaryjnych (2011)

Wpływ zastosowania kiszonki z żyta na poziom oraz profil lotnych kwasów tłuszczowych w treści żwacza krów – fermentacja in vitro 8 h. Chromatogram z GC firmy Agilent Technologies, USA 7890A - wynik 5

Ewa Pecka-Kiełb, Dorota Miśta, Bożena Króliczewska, Józef Sowiński, Andrzej Zachwieja, Barbara Król, Maja Słupczyńska, analiza chemiczna, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk weterynaryjnych (2011)

Wpływ zastosowania kiszonki z żyta na poziom oraz profil lotnych kwasów tłuszczowych w treści żwacza krów – fermentacja in vitro 8 h. Chromatogram z GC firmy Agilent Technologies, USA 7890A - wynik 6

Ewa Pecka-Kiełb, Dorota Miśta, Bożena Króliczewska, Józef Sowiński, Andrzej Zachwieja, Barbara Król, Maja Słupczyńska, analiza chemiczna, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk weterynaryjnych (2011)

Wpływ zastosowania kiszonki z sorgo odmiany dwukierunkowej na poziom oraz profil lotnych kwasów tłuszczowych w treści żwacza krów – fermentacja in vitro 8 h. Chromatogram z GC firmy Agilent Technologies, USA 7890A - wynik 5

Ewa Pecka-Kiełb, Dorota Miśta, Bożena Króliczewska, Józef Sowiński, Andrzej Zachwieja, Barbara Król, Maja Słupczyńska, analiza chemiczna, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk weterynaryjnych (2011)