ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

ODSYŁACZE

Link do zasobu (portal):

Link do zasobu (skrót):

http://zasobynauki.pl/zasoby/42983

Link do zasobu (repozytorium):

https://id.e-science.pl/records/42983

Typ zasobu: zdjęcie

26. Jajo kurze - prawidłowe, rozbite, zasuszone

Widok

Metadane zasobu

Tytuł 26. Jajo kurze - prawidłowe, rozbite, zasuszone
Osoby Autorzy: Maciej Oziembłowski, Małgorzata Korzeniowska, Tadeusz Trziszka
Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Opis Jajo kurze - prawidłowe. Okaz rozbity i zasuszony przez okres około 2 lat. Widoczna zasuszona treść jaja. (Polski)
Uwagi: 41. Kolekcja surowców jajczarskich
Słowa kluczowe "Jajo"@pl, "jakość jaj"@pl, "jaja kurze"@pl, "jakość jaj kurzych"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: zdjęcie
Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Grupa docelowa: ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Miejsce powstania: Wrocław
Czas powstania: 2019
Model skanera lub aparatu fotograficznego: Nikon D810
Szerokość obiektu rzeczywistego: 42 mm
Wysokość obiektu rzeczywistego: 35 mm
Głębokość obiektu rzeczywistego: 42 mm
Linki zewnętrzne
Licencja CC BY-SA 4.0
Informacje techniczne Deponujący: Maciej Oziembłowski
Data udostępnienia: 05-08-2019
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Cytowanie

Skopiowano

Maciej Oziembłowski, Małgorzata Korzeniowska, Tadeusz Trziszka. 26. Jajo kurze - prawidłowe, rozbite, zasuszone. [zdjęcie] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: CC BY-SA 4.0, https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/legalcode.pl. Data dostępu: DD.MM.RRRR.

Podobne zasoby

GospSt09 - Jajo kurze, gospodarcze, stare - próba 9

Maciej Oziembłowski, zdjęcie, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2018)

KlatSt05 - Jajo kurze, klatkowe, stare - próba 5

Maciej Oziembłowski, zdjęcie, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2018)

KlatSw01 - Jajo kurze, klatkowe, świeże - próba 1

Maciej Oziembłowski, zdjęcie, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2018)

KlatSt02 - Jajo kurze, klatkowe, stare - próba 2

Maciej Oziembłowski, zdjęcie, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2018)

17. Jajo kurze - wadliwe - 360

Sylwia Marczak, 3D, foto360, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2018)

12. Jajo bażanta - prawidłowe - owoskop

Maciej Oziembłowski, Małgorzata Korzeniowska, Tadeusz Trziszka, zdjęcie, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Zobacz więcej