ZGŁOŚ PROBLEMikona ozdobna

Pola oznaczone gwiazdką (*) są wymagane
*
*
*
*
captcha
Zapoznałem/am się i akceptuję regulamin oraz politykę prywatności *

ODSYŁACZE

Link do zasobu (portal):

Link do zasobu (skrót):

http://zasobynauki.pl/zasoby/22907

Link do zasobu (repozytorium):

https://id.e-science.pl/records/22907

Typ zasobu: książka

Proceedings of the 5th International Conference on the Quality and Safety in Food Production Chain, Wrocław 19-20 September 2011

Widok

Metadane zasobu

Tytuł Proceedings of the 5th International Conference on the Quality and Safety in Food Production Chain, Wrocław 19-20 September 2011
Osoby Partner: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Opis Publikacja zawiera materiały z międzynarodowej konferencji na temat bezpieczeństwa i jakości w produkcji żywności. (Polski)
Uwagi: Praca zbiorowa.
Publikacja dofinansowana przez Ministerstwo Nauki i Szkolnictwa Wyższego.
7. Książki i czasopisma Wydawnictwa Uniwersytetu Przyrodniczego
Słowa kluczowe "Żywienie człowieka"@pl, "receptura dietetyczna"@pl, "dietetyczna ocena"@pl, "Dietetyka"@pl, "przemysł rolno-spożywczy"@pl, "kontrola jakości"@pl, "bezpieczeństwo żywności"@pl, "materiały konferencyjne"@pl
Klasyfikacja Typ zasobu: książka
Dyscyplina naukowa: dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)
Grupa docelowa: ogół społeczeństwa
Szkodliwe treści: Nie
Charakterystyka Miejsce wydania: Wrocław
Wydawca: Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu
Czas wydania: 2011
Liczba stron: 226
Nazwa serii: Monografie
Numeracja: 978–83–7717–070–0
ISBN: 978–83–7717–070–0
Język zasobu: Angielski
Identyfikatory: OAI: 14622
Linki zewnętrzne
Licencja CC BY-ND-NC 4.0
Informacje techniczne Deponujący: Magdalena Kozińska
Data udostępnienia: 30-11-2018
Kolekcje Kolekcja Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Cytowanie

Skopiowano

Proceedings of the 5th International Conference on the Quality and Safety in Food Production Chain, Wrocław 19-20 September 2011. [książka] Dostępny w Atlasie Zasobów Otwartej Nauki, . Licencja: CC BY-ND-NC 4.0, https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/legalcode.pl. Data dostępu: DD.MM.RRRR.

Podobne zasoby

Postępy amerykańskie w dziedzinie dietetyki

Edmund Biernacki, artykuł, rozdział, Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu, Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu / nauki medyczne (2018)

Dieta wegetariańska - rozmowa z Bożeną Gegulską-Ilow

Dagmara Noszczyk, audio, Politechnika Wrocławska, dziedzina nauk rolniczych / technologia żywności i żywienia (2011)

Sprawozdania z posiedzeń towarzystw lekarskich. Towarzystwo Lekarskie Warszawskie

artykuł, rozdział, Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu, dziedzina nauk medycznych / medycyna (2011)

Zobacz więcej